Pohvalio se

Shaarawy ipak dobio Messijev dres: Leo, prvak si i izvan terena

Barcelona Milan (1)
Reuters/Pixsell
13.03.2013.
u 18:35

"Da riješimo dvojbu oko dresova... Hvala, Leo, prvak si na terenu, a i izvan njega, napisao je El Shaarawy na Twitteru

Nakon sinoćnje utakmice Barcelone i Milana zakotrljala se jedna priča o negativnoj strani Lionela Messija. Ta priča nastala je nakon što je na jednoj snimci, koja se pojavila nakon utakmice, ispalo kako je Argentinac odbio razmijeniti dres s igračem Milana El Shaarawyjem. Naravno, dežurni pljuvači Messija odmah su to iskoristili da bi likovali i tvrdili kako Messi nije toliko dobra osoba kako se prikazuje, no El Shaarawy otklonio je sve dvojbe.

"Da riješimo dvojbu oko dresova... Hvala, Leo, prvak si na terenu, a i izvan njega, napisao je El Shaarawy na Twitteru i stavio fotografiju Messijeva dresa koji je dobio.

>>>Messi postigao gol iz zaleđa, bio je 32 centimetra iza obrane!


Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:22 13.03.2013.

bravo LEO.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije