REAKCIJE

Šimić: Neću se uvlačiti u Mamićeve igre

\'20.07.2010.,Nova Gorica - Odigrana je druga utakmica 2. pretkola Lige prvaka. NK Luka Koper - NK Dinamo. Darijo Simic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.12.2011.
u 21:52

Dario Šimić samo je djelomično gledao Zdravka Mamića.

– Ne bih se uvlačio u nekakve igre koje njemu odgovaraju. Tu sam jer je takva situacija u hrvatskom nogometu. Rekao sam da sam spreman pomoći jer znam i mogu pomoći našem nogometu. Budem li doista ušao u nogometne forume, želim biti neovisan i izabrati ekipu s kojom ću raditi – bila je prva Šimićeva reakcija.

Rekao je da će s vama porazgovarati u četiri oka, da vas drži korektnim, ali da se u to želi i uvjeriti prije nego iznese nekakve spoznaje o vama. O čemu se radi?

– To su njegove igre, to kako on razgovara.... No, neću se uvući u te polemike.

Kazao je i da ste osnovali kvazi sindikat, da ste u našu nogometnu priču ušli kao milijunaš, da na propasti naše lige gradite svoju poziciju.

– Naš je sindikat član svjetske organizacije sa 60.000 članova. Ma gledajte, stanje u našem nogometu je jasno, samo se nadam da će Vlatko Marković što prije pasti, pa da ljudi koji imaju morala izaberu novo vodstvo HNS-a kako se situacija kakvu danas imamo u našem nogometu više nikad ne bi ponovila – zaključio je Šimić.

Ključne riječi

Komentara 17

HR
hr76
22:13 18.12.2011.

Bravo Šimiću, pokaži da nisi još jedan u nizu poslušnika nego neiskompromitiran vođa! Kad srušiš Mamića i Markovića, otpusti i sve poltrone u HNS-u i zaposli poštene ljude! Moramo izvući nogomet iz ovog blata!

JR
J-RASH
22:30 18.12.2011.

Tko bi rekao da će se jedan, inače povučeni dečko, ovako dobro suprotstaviti mafiji. Svaka čast Dario!

Avatar delminium
delminium
16:33 19.12.2011.

dario ma kakavda si ti od mamića si bolji i pošteniji tvoja nogometna karijera za familiju mamić je nedosanjani san

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije