Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PRIČA

Sin slavnog njemačkog napadača može igrati za Hrvatsku, evo kako je to moguće

Kevin Kuranyi
Instagram
28.10.2021.
u 22:55

Kuranyi ima 16-godišnjeg sina Karla koji polako dolazi na scenu, igra za Stuttgarter Kickers, a zanimljivo da može igrati za - hrvatsku reprezentaciju.

Ljubitelji nogometa sjećaju se napadača Kevin Kuranyija (39), nekadašnjeg njemačkog reprezentativca (52 utakmice, 19 golova) koji je igrao za Stuttgart, Schalke i Hoffenheim.

Kuranyi ima 16-godišnjeg sina Karla koji polako dolazi na scenu, igra za Stuttgarter Kickers, a zanimljivo da može igrati za - hrvatsku reprezentaciju.

Naime, Kevin je oženio Hrvaticu, Viktoriju Peličić pa tako njegov sin po majci može nastupati za našu reprezentaciju. Karlo može igrati za još tri reprezentacije - Njemačku, Panamu i Brazil.

Naime, Kevin Kuranyi je Nijemac, ali je rođen u Brazilu, a majka mu je iz Paname.

Mladi Karlo Kuranyi pokazuje veliki potencijal i sigurno bi dobro došao U-17 reprezentaciji Hrvatske koju vodi Tomislav Rukavina.


 
Ključne riječi

Komentara 4

SS
sokac sa drave
08:56 29.10.2021.

Sve je u redu sto ste napisali samo ste zaboravili djeda madjara koji im je podario to pravo madjarsko prezime.

NE
Nemojtimenimojneme
10:44 29.10.2021.

Pa ako je mogao Eduardo da Silva, što ne bi mogao i Karlo Kuranyi?

BL
bluescreen
10:00 29.10.2021.

A baba mu iz Večernjeg?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije