SJAJNI MARKO!

Sin Zorana Milanovića opravdao pohvale: Osvojio zlato na turniru u Srbiji

Marko Milanović
Hrvatski klub Metalac
09.05.2021.
u 21:43

Srebro su osvojili Filip Mikulić (do 48 kg), Renato Osmanović (do 51 kg), a broncu Matej Rebić (do 69 kg), Luka Ivančić (do 65 kg), Mihael Lukač (do 65 kg), Josip Benko (do 80 kg) i Antonio Radičević (do 92 kg)

Hrvatska kadetska hrvačka reprezentacija upisala je sjajne uspjehe na međunarodnom turniru u srpskoj Subotici. U konkurenciji 56 hrvača iz osam država, naša je reprezentacija osvojila momčadsko prvo mjesto i pokal pobjednika. 

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je osvojio Marko Milanović (do 92 kg), sin predsjednika države Zorana Milanovića, čiju smo atraktivnu sportsku priču objavili prije nekoliko dana. Prema pričama njegovih prijatelja, trenera i kolega, Marko je velik potencijal s jakom radnom etikom. Trenira i dva puta dnevno, a uz to uzorno rješava gimnazijske obaveze. 

Srebrnu medalju su osvojili Filip Mikulić (do 48 kg), Renato Osmanović (do 51 kg), a brončane kolajne Matej Rebić (do 69 kg), Luka Ivančić (do 65 kg), Mihael Lukač (do 65 kg), Josip Benko (do 80 kg) i Antonio Radičević (do 92 kg).

Inače, ide priča da je Marko u svojim sportskim začecima trenirao džudo, a onda je 2016. na malim ekranima vidio olimpijski nastup Bože Starčevića i odlučio promijeniti sport. U kojem će klubu trenirati, mami Milanović preporučio je prof. dr. sc. Mario Baić, nositelj katedre za hrvanje na KIF-u. Izbor je pao na Metalac i njihovu “Tvornicu šampiona” na Velesajmu, odnosno na braću Starčević jer im je profesor Baić obojici svojedobno bio trener.

Komentara 6

Avatar Navaljni
Navaljni
22:04 09.05.2021.

Zlato je zlato

Avatar Poskok 1
Poskok 1
22:43 09.05.2021.

Čestitke našim hrvačima i Milanoviću na zlatu !

Avatar Golum
Golum
08:17 10.05.2021.

Dobro je da nije na tatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije