SIR JACKIE STEWART:

Za Lewisa Hamiltona samo je nebo granica!

Mercedes Formula One driver Lewis Hamilton of Britain gestures at fans after the group photo at the Abu Dhabi F1 Grand Prix at the Yas Marina circuit in Abu Dhabi November 23, 2014.  REUTERS/Hamad I Mohammed (UNITED ARAB EMIRATES - Tags: SPORT MOTORSPORT
05.04.2015.
u 12:45

- Neću biti pretjerano uzrujan ako se Hamilton izjednači s mojim brojem naslova i siguran sam da će osvojiti i više od toga - rekao je Jackie Stewart

Lewis Hamilton ove godine kreće u pohod na svoj treći naslov svjetskog prvaka Formule 1. Britanac je svoju prvu titulu uzeo 2008. godine, dok je lani u dominantnom Mercedesu došao do 11 pobjeda i drugog naslova, piše GP1.hr.

Hamilton trenutno na kontu ima 34 pobjede, 40 pole positiona i 72 postolja, te je po tome najuspješniji britanski vozač svih vremena. Sir Jackie Stewart ima tri naslova prvaka iz 1969., 1971. i 1973. godine i mnogi očekuju da će ga Hamilton dostići i u tom pogledu. S time slaže i sam Stewart koji smatra da njegov zemljak može osvojiti još puno naslova i pobjeda.

- Neću biti pretjerano uzrujan ako se Hamilton izjednači s mojim brojem naslova i siguran sam da će osvojiti i više od toga - kaže Škot i dodaje:

- Uvijek će biti netko tko je naprijed i mislim da je za njega (op.a. Hamiltona) samo nebo granica.

Hamilton je osvojio prvu utrku sezone, dok je u Maleziji došao do drugog mjesta, tik iza probuđenog Ferrarija u rukama Sebastiana Vettela.

>> Lewis Hamilton na pole positionu u kvalifikacijama za VN Malezije

Komentara 4

MA
maskerano
12:56 05.04.2015.

vettel je puno bolji vozač od hamiltona

ZA
zambezi
14:32 05.04.2015.

Svi su oni vrhunski vozaci. Stvar je samo do bolida ,guma..Kad bi svi imali iste bolide i gume bez odlaska u box,onda bi vidli ko je najbolji.

MA
maskerano
18:45 05.04.2015.

a vidi se još kako npr. kad voze po kiši,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije