PIŠE MARCA

'Situacija s Modrićem uopće nije normalna. Evo na koji način Hrvat želi napustiti Real'

Soccer: Champions Tour-Chelsea at Real Madrid
Foto: Jim Dedmon/REUTERS
1/4
07.08.2024.
u 12:10

Hrvatskom majstoru iz Reala naklonila se španjolska Marca. Najčitaniji španjolski sportski portal u komentaru utakmice Modrića naziva umjetnikom

Hrvatski reprezentativni kapetan Luka Modrić odradio je sjajne 82. minute u pobjedi Reala nad Chelseajem u sklopu američke turneje kraljevskog kluba. Modrić je uz ovacije 70 tisuća gledatelja u Charlotteu napustio teren, a španjolski mediji ga hvale zbog činjenice da u 39. godini igra maestralno.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Soccer: Champions Tour-Chelsea at Real Madrid
1/17

Hrvatskom majstoru iz Reala naklonila se španjolska Marca. Najčitaniji španjolski sportski portal u komentaru utakmice Modrića naziva umjetnikom te o njemu nakon podnaslova "Nogomet duguje Modriću spomenik" komentira: "Ovo s Modrićem uopće nije normalno. Hrvatski veznjak teren je napustio uz ovacije, a cijelu turneju odradio je na visokoj razini. Modrić zna da će nakon Kroosova odlaska biti važan u Ancelottijevim planovima."

VEZANI ČLANCI:

"Osim toga, može poslati jedini Realov rekorder po broju osvojenih trofeja. Nogomet mu duguje da mu se podigne spomenik i da nezaboravnu karijeru završi sa stilom. Realov kapetan počinje sezonu kao mladić, iako mu u dokumentima piše da ima skoro 39 godina. Modrić želi napustiti Real poput Kroosa, nakon sezone vrijedne proučavanja i aplauza na stadionima širom svijeta", nadodali su Španjolci.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jožica
18:17 14.08.2024.

Samo mi pljujemo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije