JASNO PORUČIO

Suigrač otvorio dušu zbog Modrića i priznao: 'Luka je ovisnik, nikada ne bih napravio ovo što je on'

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Sarah Meyssonnier/REUTERS
06.08.2024.
u 08:32

Legendarni Nijemac se u razgovoru za španjolske medije, dotaknuo našeg kapetana Luke Modrića...

Donedavna njemačka nogometna zvijezda Toni Kroos šokirao je nogometni svijet. Dan nakon Eura odlazi u mirovinu. Nijemac je prošle sezone zbog sjajnih nastupa bio jedan od ključnih igrača u Realovu pohodu do osvajanja La Lige i Lige prvaka. Veznjak kraljeva igrao je zaista sjajno, mnogi su se nadali kako će odraditi još koju sezonu, ali Kroos je poručio kako mu je plan povući se dok je još na vrhuncu. 

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
1/61

– Razmišljao sam o tome mjesecima, ali onda sam prošlog mjeseca osjetio da mi je ovo toliko dobra sezona da će mi iduće sezone biti teško igrati bolje. Dugo sam dvojio trebam li se umiroviti, ali onda, kada sam odlučio, više nije bilo povratka jer teško mijenjam odluke – izjavio je Kroos. 

Legendarni Nijemac u razgovoru za španjolske medije dotaknuo se našeg kapetana Luke Modrića...

– Luka želi igrati do kraja. Ja to nikada ne bih napravio. Osim toga, Modrić je prihvatio novu ulogu, po kojoj igra manje. To ne bi bila moja odluka. Ali, on to vidi drukčije, svatko ima svoj put – smatra bivši član Bayera i Bayerna.

VEZANI ČLANCI:

– Cristiano i Luka ovisnici su o uspjehu. To ne prestaje. Odlučili su suprotno onome što napravi 95 posto nogometaša, a to je prestati igrati na vrhuncu. Umjesto toga odabrali su uživati u nogometu malo dulje, što je također dobro. Ako su oni sretni s tim, onda super – rekao je u usporedbi Ronalda i Modrića. 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
15:44 06.08.2024.

Luka je ovisnik...o novcu. Igrao bi do 60 da ga puste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije