Hrvatski kapetan briljirao

Sjajan Modrićev pogodak u Realovoj pobjedi protiv Osasune

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
10.09.2016.
u 17:53

U 3. kolu španjolskog prvenstva Luka Modrić je bio strijalac u Realovoj pobjedi protiv Osasune (5:2)

U 3. kolu španjolske lige madridski Real je kod kuće pobijedio Osasunu sa 5:2. Trener kraljeva Zinédine Zidane priliku od prve minute dao je našim Luki Modriću i Mateu Kovačiću.

Hrvatski reprezentativci sjajno su odradili svoje zadaće, a posebno se istaknuo Modrić koji je u 62. minuti zabio sjajan pogodak za 5:0. Hrvatski kapetan je u sljedećoj minuti uz ovacije cijelog stadiona izašao iz igre.

Ostali strijelci za Madriđane bili su Cristiano Ronaldo (6), koji se vratio nakon ozljede, Danilo (40), Sergio Ramos (45+1) i Pepe (56).

Golijadu na Santiago Bernabéu su zaključili i poraz ublažili Riera u 64. i Garcia u 78. minuti. Riera je u 72. minuti promašio jedanaesterac.

Osasuna je kraj utakmice dočekala s deset igrača. U 79. minuti Tano Bonnin je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Za kraj pogledajte i sjajan potez novog hrvatskog kapetana u istoj utakmici...

>>Evo kako su Modrić i Kovačić napravili veliku uslugu Slavenu Biliću!

Komentara 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:22 10.09.2016.

Bravo Luka!

KA
kanda
01:46 11.09.2016.

muka mi je od "da se barem tako trga za reprezentaciju" komentara nogometnih znalaca. u svakoj je utakmici DALEKO NAJBOLJI igrač. kad igraš s Mandžukićem i Badeljem umjesto Ronaldom i Kroosom - ni Isus ti neće pomoći da zabiješ. BRAVO BRAVO LUKA! ljubomorne duše mogu da ti ga puše.

BL
Blender
23:51 10.09.2016.

Kako mali daje gol i trga se za Real! Za Hrvatsku niti pola od toga nedaje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije