Oporavio se

Sjajne vijesti iz Torina! Marko Pjaca konkurira za sutrašnji derbi!

Marko Pjaca
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
16.12.2016.
u 21:17

Marko Pjaca prošlog je ljeta iz Dinama prešao u Juventus, a taman kad je počeo dobivati nešto veću minutažu, dogodila mu se ozljeda.

Odlične vijesti stižu iz Torina, Marko Pjaca oporavio se od ozljede i vraća se na travnjake! Hrvatski reprezentativac posljednji je put za Juventus zaigrao 2. listopada, što je bilo prije više od dva mjeseca. 

Nakon toga ozlijedio je lisnu kost, operiran je, a prema najavama iz torinskog kluba nije se trebao vraćati u 2016. godini. Ipak, izgleda da je oporavak išao brže od očekivanog, Pjaca je prije nekoliko dana počeo trenirati, a trener Massimiliano Allegri uvrstio ga je na popis igrača koji konkuriraju za subotnji derbi s Romom.

Podsjetimo, Marko Pjaca prošlog je ljeta iz Dinama prešao u Juventus, a taman kad je počeo dobivati nešto veću minutažu, dogodila mu se ozljeda

Komentara 3

MV
Mijat vrdoljak
06:35 17.12.2016.

Marko se i poslije teške povrede i loma ključne kosti vratio brže nego su stručnjaci prognozirali, jer živi i radi visoko profesionalno. Bravo Marko i sretno.

KO
kodifan
04:32 17.12.2016.

ma to je toliko sjajna vjest...stvarno...hvala što ste to objavili...sad ću mirno spavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije