ZABIJALI GRIZEMANN, KOKE...

Sjajni Atletico razbio Gironu: Prošlogodišnja senzacija lige teško poražena u Madridu

LaLiga - Atletico Madrid v Girona
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/5
25.08.2024.
u 23:43

Pobjedu domaćinima donijeli su Antoine Griezmann (39), Marcos Llorente (48) i Koke (90+4)

U susretu 2. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Gironu s 3:0. Pobjedu domaćinima donijeli su Antoine Griezmann (39), Marcos Llorente (48) i Koke (90+4).

U ranije odigranom susretu Real Madrid je porazio Real Valladolid s 3:0. Real je poveo u 50. minuti golom Federica Valverdea, na 2-0 je povisio Brahim Diaz u 88. minuti, a slavlje domaćina je potvrdio Endrick u šestoj minuti nadoknade. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real od 69. minute, dok je za gostujući sastav do 71. minute igrao Stanko Jurić.

Las Palmas je na gostovanju izgubio od Leganesa sa 1-2, a hrvatski vratar Dino Horkaš nije branio za goste. Na ljestvici vode Celta i Barcelona s po šest bodova, dok Atletico Madrid, Real Madrid, Villarreal, Leganes, Osasuna i Rayo Valecano imaju po četiri boda.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

LaLiga - Atletico Madrid v Girona
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije