IMA 49 GODINA

Sjećate se kultnog Hrvata kojeg su mnogi obožavali? Evo kako danas izgleda

Dado Pršo
Foto: X.com
1/5
03.09.2024.
u 10:39

Njegova neobična priča, ali i sjajni golovi koje je postizao u dresu Hrvatske učinili su ga ikonom među domaćim navijačima. Pršo danas ima 49 godina i vratio se u nogomet.

Legendarnog hrvatskog napadača Dade Prše malotko se ne sjeća u domovini, a još uvijek ga dobro pamte i u inozemstvu. Bivši igrač Monaca i Rangersa obilježio je jedno razdoblje u reprezentativnome nogometu, ali ono što ga isto tako čini posebnim jest njegov život prije, no što je došao u redove europskih velikana. Naime, do 22. je godine radio kao automehaničar, a igrao je nogomet u niželigašu Rouenu.

Njegova neobična priča, ali i sjajni golovi koje je postizao u dresu Hrvatske učinili su ga ikonom među domaćim navijačima. Pršo danas ima 49 godina i vratio se u nogomet.

Po prvi put postao je član stručnog stožera nekog kluba. Bivši hrvatski reprezentativac pridružio se stožeru Brune Irlesa, novog trenera posrnulog velikana Bordeauxa. Ovaj slavni francuski klub prošlog je ljeta bankrotirao, izgubio profesionalni status i izbačen je u četvrti rang francuskog nogometa.

Bordeaux je pri tome objavio fotografije novog stručnog stožera pa se može vidjeti kako Pršo danas izgleda.

 
Ključne riječi

Komentara 11

ZV
zvonimirr
11:45 03.09.2024.

Dado je ljudina, a to je najvažnije! Hvala mu za sve što je za našu repku dao i neka ga Bog poživi.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:27 03.09.2024.

Naravno da se sjećam. On je najbolji hrvatski napadač u povijesti. Svaka čast Mandžukiću, Bokšiću i Šukeru, ali Dado Pršo je samo jedan i jedini!

B2
bordon 2
10:57 03.09.2024.

Miladin Dado Pršo je Srbin. Što naravno ne umanjuje njegov lik i djelo, samo treba konstatirati istinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije