Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Skandal: Navijači na benzinskoj fizički napali vatrenog, Hrvat je doživio šok!

Okupljanje nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.05.2022.
u 11:33

"Četiri navijača Rapida nisu se mogla nositi s porazom pa su napala strijelca jedinog pogotka na utakmici (Sučića). Morala je intervenirati čak i policija", piše Kronen Zeitung

Ljutiti navijači austrijskog Rapida napali su hrvatskog nogometnog reprezentativca Luku Sučića (19) nakon pobjede njegova RB Salzburga (1:0).

Incident se, prema pisanju austrijskih medija, dogodio na jednoj benzinskoj postaji blizu Beča. Sučić je nakon utakmice ostao na stadionu kako bi obavio dopinški test, a momčad je otišla autobusom.

Naš je nogometaš zatim sjeo u automobil s dijelom stožera Salzburga i stali su na benzinskoj postaji.

"Četiri navijača Rapida nisu se mogla nositi s porazom, napala su strijelca jedinog pogotka na utakmici (Sučića). Odmah je intervenirao njegov suputnik i obojica su navodno ostala neozlijeđena u fizičkom napadu. Čak je morala intervenirati i policija", piše Kronen Zeitung te dodaje:

"Iako se čini da je napad bio relativno blag, mladi Hrvat sigurno je doživio šok. Policajci su već podnijeli prijavu protiv napadača."

Ključne riječi

Komentara 5

DQ
Dq
13:40 17.05.2022.

Napadači su ga napali , a ne navijači.

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:55 17.05.2022.

sramota!

DU
Deleted user
12:08 17.05.2022.

"obojica su navodno ostali neozlijeđeni u fizičkom napadu. ".....A čime su ih napali? Papirnatim vrećicama? Ili šećernom vunom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije