katar 2022

Skandal trese jednog od favorita SP-a: Izbornik Brazila tražio zvijezde da varaju

Premier League - Newcastle United v Aston Villa
Scott Heppell/REUTERS
05.11.2022.
u 10:57

Ako su ove informacije točne, brazilski trener mogao bi se suočiti sa sankcijama.

Nevjerojatne vijesti su procurile u javnost neposredno uoči početka svjetskog prvenstva u Kataru, a navodno dolaze iz Brazila koji je jedan od favorita turnira. 

Izbornik nogometne reprezentacije Brazila, Tite, naredio je svojim igračima da lažiraju ozljede uoči Svjetskog prvenstva u Kataru, prenosi brazilski O Globo.

Naime, Tite na svjetskoj smotri u Kataru želi imati najbolje što Brazil nudi u ovom trenutku pa je zbog toga nekolicini svojih igrača naredio da odglume ozljede i ne igraju za klubove u preostalim susretima?!

Izvor brazilskog dnevnika je povremeni reprezentativac Gabriel Barbosa koji je pitao Titea kakvu ozljedu da odglumi, na što je dobio odgovor da ne mora to napraviti jer neće putovati u Katar. 

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije