TVRDI NACIONAL

Skandal u hrvatskom tenisu! Reprezentativac izvrijeđao predsjednicu, odmah je podnijela ostavku

Varaždin: Borna Gojo i Vilius Gaulbas u prvom meču Davis cupa između Hrvatske i Litve
Sanjin Strukic/PIXSELL
11.10.2024.
u 12:39

U pokušaju ublažavanja situacije Babić je otišla za igračima u svlačionicu, ali tada je Gojo ponovno iznio uvrede

Hrvatska teniska reprezentacija 13. i 14. rujna igrala je pretkvalifikacijski dvoboj Davis Cupa protiv Litve u Varaždinu, a uoči samog ogleda vladala je loša atmosfera. Bivšoj predsjednici Nikolini Babić tada su igrači najavili bojkot ako se ne realizira izgradnja teniskih terena u Splitu, doznaje Nacional. Na kraju su se tenisači ipak pojavili u Varaždinu na meču protiv Litvanaca, ali tada je situacija eskalirala. Duje Ajduković, Borna Gojo, Matej Dodig, Mate Pavić i Mili Poljičak došli su u Varaždin, gdje ih je dočekala Babić i krenula se rukovati s njima. Međutim, jedan od njih odbio joj je navodno pružiti ruku, a riječ je o Borni Goji. 

Prema navodima istog izvora, pritom je rekao: 'Ne želim se rukovati s prevarantima i lažovima.” U pokušaju ublažavanja situacije, Babić je potom otišla za igračima u svlačionicu, ali tada je Gojo ponovno upotrijebio uvrede: "Ovdje toliko smrdi da ja ne mogu ostati u prostoriji."

VEZANI ČLANCI:

Devet dana kasnije Babić je podnijela ostavku na mjesto predsjednice Hrvatskog teniskog saveza, kako je navela zbog privatnih i poslovnih obveza. Novi predsjednik bit će izabran na sjednici skupštine 16. listopada, a već je poznato da će to biti bivši ministar financija Zdravko Marić. Navodno su međuljudski odnosi u savezu toliko loši da je Borna Ćorić pred dvoboj s Litvom nazvao i napao Velimira Zovka, izbornika reprezentacije, jer ga nije zaštitio pred novinarima kada je govorio o tome kako Ćorić opet neće igrati za reprezentaciju.

Komentara 8

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:26 11.10.2024.

On je bezobrazan a ona je lažljivica !

Avatar Urban Fox
Urban Fox
14:25 11.10.2024.

A i po kojem kjuču je Nikolina došla na tu funkciju, potpuno nepodobna …

23
234
14:19 11.10.2024.

Primitivac . Nije slučajno odakle je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije