teški kaos

Skandalozni sudac odletio iz Katara zbog Messijeve optužbe? 'Plašili smo se jer ga poznajemo'

QAT, FIFA WM 2022, Niederlande vs Argentinien
EXPA/ Newspix/ FOT. Grzegorz Waj
12.12.2022.
u 20:27

Pljuštale su kritike prema španjolskom međunarodnom sucu Mateu Lahozu, vratar Emiliano Martinez

Svjetska nogometna organizacija (Fifa) indirektno je priznala grešku u delegiranju sudija i nakon utakmice prepune incidenata koji su prerasli u skandale, sklonila je sa najveće smotre Antonija Mateua Lahoza. Španjolac je prije Mundijala bio izuzetno poštovan sudac, ali je napravio pravi cirkus i sudjelovao je u ludilu na utakmici Argentina - Nizozemac u četvrtfinalu. Lahoz je katastrofalno vodio utakmicu i nije se snašao u napetim trenucima kada su vladali ozbiljni sukobi između igrača obje reprezentacije. 

>> Argentinci 300 milijuna eura skuplji od vatrenih, naš najskuplji igrač je Joško Gvardiol

Lahoz je na kraju pokazao 17 žutih i jedan crveni karton za vrijeme ali i nakon što je završena utakmica. 

 

 

- Ovaj meč nije trebalo ovako da se završi. Ne želim da pričam o sucima jer će me kazniti, ali ljudi su vidjeli šta se dogodilo. Plašili smo se ovoga prije utakmice jer znamo tko je on. Mislim da Fifa mora da pregleda ovo, ne možete ovakvog suca stavljati da sudi ovako velike mečeve - rekao je gnjevni Leo Messi nakon utakmice s Nizozemcima. 

- On je uvjerljivo najgori sudac na svjetskom prvenstvu. Produžio je drugo poluvrijeme deset minuta jer je htio da oni izjednače oštar je bio vratar Emiliano Martinez.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 6

DU
Deleted user
21:37 12.12.2022.

"Svjetska nogometna organizacija (Fifa) indirektno je priznala grešku u delegiranju sudija..." i naslov "Plasili smo se..." . Vecernja hartija jel moze prijevod clanka na hrvatski knjizevni jezik jer ne razumijem srpski jezik.

ZG
zgrio
20:44 12.12.2022.

"Ovaj meč nije trebalo ovako da se završi. Ne želim da pričam...." Bilo bi zgodno da nađu nekog tko je pismen.

Avatar budala
budala
00:02 13.12.2022.

A tko piše ovo? Ima li VL lektora.? Nekoć su ovo bile ugledne novine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije