UGROŽENO MU JE ZDRAVLJE

Skijaška zvijezda šokirala objavom, boluje od opake bolesti: 'Ne znam što ovo znači...'

Foto: Screenshot: X.com
1/2
09.10.2024.
u 15:21

Pitaš se što će se sljedeće dogoditi. Došao sam s treninga u Južnoj Americi, bio sam dobar, a onda mi se život okrenuo za 180 stupnjeva - rekao je

Švicarski skijaš Niels Hintermann (29) sazvao je press-konferenciju na kojoj je objavio da ima rak limfnih čvorova. Dodao je da se zbog zdravstvenih problema neće moći natjecati u nadolazećoj sezoni Svjetskog kupa.

- Nažalost, zdravstveno stanje mi ne dopušta natjecanje iduće sezone. Dijagnosticiran mi je rak limfnih čvorova, morao sam proći dva kruga kemoterapija, a onda će krenuti i radijacija - rekao je Hintermann novinarima.

Prošle je sezone upisao jednu pobjedu u Svjetskom kupu, i to u spustu u Kvitfjellu. Nakon toga objasnio je da je do pobjede došao uz pomoć hipnoze.

- Nisam do sada imao nikakve simptome bolesti koja me snašla. Slučajno su mi to otkrili. Dijagnoza nije lagana, ali šanse za oporavak su jako dobre. Liječnici su uvjereni da će se bolest povući i da ništa neće ostati. Zasad mi ništa ne stoji na putu za to da nakon nekog vremena nastavim karijeru - dodao je Švicarac.

1/11

Opisao je i trenutak u kojem je shvatio da ima opaku bolest.

- Pitaš se što će se sljedeće dogoditi. Došao sam s treninga u Južnoj Americi, bio sam dobar, a onda mi se život okrenuo za 180 stupnjeva. Liječnik mi je rekao da mi život nije ugrožen, ali da je problem ozbiljan. Ne znam što ovo znači, nitko u mojoj obitelji nije imao sličnih problema - rekao je Hintermann uz dodatak:

- Obitelj i ostali? Bilo je šokantno za sve. Moj fizioterapeut otkrio je čvorove na vratu, otišli smo na pregled, a nakon ultrazvuka sam išao na dodatne pretrage - rekao je.

Hintermann je prošle sezone bio šesti u ukupnom poretku spustaša u Svjetskom kupu, a do sada je ostvario tri pobjede i sedam pobjedničkih postolja među najboljim skijašima svijeta.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikimouse12
16:15 09.10.2024.

Skijaska zvijezda sa jednom pobjedom.Auuuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije