Automobilizam

Šlag za kraj sezone - vrhunski vozači u Poreču

Reli Dakar
AFP
13.11.2009.
u 11:06

Na završnici PH-a sudjelovat će 62 posade, a organizatori su zbog dodatne draži do jučer tajili raspored natjecanja.

Prvenstvo automobilističkih utrka u Hrvatskoj završava ovoga vikenda jubilarnim 10. porečkim relijem. Svoj je dolazak potvrdila 61 posada iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Švedske, Češke, Njemačke, Mađarske i BiH.

Na listi prijava našla su se i neka zvučna imena poput Patrika Sandella, juniorskog prvaka svijeta iz 2006. godine, Hermana Gassnera, Janosza Szylagia, kao i trenutačno najbolje dvojke našeg prvenstva, Jurja Šebalja i Saše Stanišića te prošlogodišnjeg pobjednika porečke utrke Danijela Šaškina.

Svi se oni natječu u mitsubishi lanceru pa će biti zanimljivo vidjeti tko će bolje juriti istarskim stazama. A kako bi spriječili divljanje po prometnicama, ali i dali dodatnu draž reliju, domaćini su, tvrdi predstavnik kluba organizatora AMK-a Skok Racing Edi Milokanović, sve do jučer raspored natjecanja držali u tajnosti.

Vozače čeka 13 brzinskih ispita na pet različitih pozicija. Prvi starta u subotu u 15.19 sati na parkiralištu kod dvorane Žatika u Poreču. Prvi je nedjeljni brzinac u 8.19 sati u Vižinadi. Vozi se još u Livadama, Flengima i Kanfanaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije