Vraća se na posao?

Slaven Bilić jedan od glavnih kandidata za klupu poznatog kluba

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.01.2018.
u 11:07

Hrvatski trener je bez posla otkako je u studenom napustio West Ham i ovo je idealno vrijeme da se vrati na klupu.

Slaven Bilić mogao bi se uskoro vratiti na klupu! Bivši hrvatski izbornik jedan je od glavnih kandidata za preuzimanje Stuttgarta, piše Stuttgarter Zeitung.

Hannes Wolf dobio je otkaz nakon domaćeg poraza od Schalkea 0:2 (Pjaca gledao s klupe) i klupa Stuttgarta sad je prazna. Situacija u klubu prilično je teška, u posljednjih osam utakmica doživjeli su čak sedam poraza i nalaze se na 14. poziciji s 20 bodova.

Od zone ispadanja Stuttgart dijeli svega tri boda pa ga do kraja sezone očekuje borba za ostanak u elitnom društvu. Stuttgart je nekoć bio slavni klub, pet puta osvajao je Bundesligu, ima i tri njemačka kupa, ali ti dani daleko su iza njega.

Slaven Bilić
1/8

Za Bilića njemački jezik i Bundesliga ne bi trebali predstavljati veliki problem jer je tamo proveo nekoliko godina tijekom igračke karijere. od 1993. do 1996. godine nastupao je za Karlsruhe, u kojem je bio kapetan.

Hrvatski trener je bez posla otkako je u studenom napustio West Ham i ovo je idealno vrijeme da se vrati na klupu.

Osim Bilića, kao kandidate se spominju i imena Markusa Weinzierla (bivšeg trenera Schalkea), Kenana Kocaka iz njemačkog drugoligaša Sandhausena, bivšeg trenera Borussije Dortmund Thomasa Tuchela...

Komentara 11

BU
Bubalamala
13:33 29.01.2018.

Koje izdanje Stuttgarter Zeitung je to napisalo, ja sve prelistao a toga nema.Kandidati su Weinzierl koji je navodno otkazao Tuchel, Joncka i neki manje poznati ali o Slavenu Biliću nema ništa !

BU
Bubalamala
16:09 29.01.2018.

Da sad sam pročitao Slaven Bilić je jedan od kandidata za VfB Stuttgart ali naj više šansi se daje turčinu Tayfun Korkut rođenom u Stuttgartu!

Avatar poljicanin
poljicanin
13:27 29.01.2018.

Da se ide po VL-u on bi već bio trener u najmanje pet klubova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije