SLAVEN BILIĆ:

Važnije mi je osvojiti FA kup nego izboriti Ligu prvaka

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
09.01.2016.
u 14:00

'Prije nego je promijenjen format Lige prvaka kup je bio jako značajan jer ste preko njega tražili izlaz u Europu. I onda se sve promijenilo i odjednom je postalo važnije završiti među tri ili četiri u prvenstvu.'

West Ham u trećem kolu FA kupa čeka dolazak Wolverhampton Wanderesa. Ako je vjerovati treneru Slavenu Biliću, njemu je to natjecanje jako važno, čak važnije nego potencijalni plasman u Ligu prvaka.

Potpuni je to zaokret u West Hamu čiji je bivši trener Sam Allardyce to natjecanje vidio kao priliku za mlade igrače pa je je prije dvije godine od Nottingham Foresta ispao porazom 0:5.

Novinare je zanimalo bi li radije Bilić osvojio FA kup ili izborio Ligu prvaka.

- Naravno da želim osvojiti Kup. Više od Lige prvaka? Da, ovo je trofej. Naslov ostaje, a za Ligu prvaka mogu samo u novinama pokazati koji smo završili na ljestvici - rekao je Bilić pa dodao:

Radije bih osvojio FA kup pa završio peti ili šesti.

- FA kup je poseban. Prije nego je promijenjen format Lige prvaka kup je bio jako značajan jer ste preko njega tražili izlaz u Europu. I onda se sve promijenilo i odjednom je postalo važnije završiti među tri ili četiri u prvenstvu nego osvojiti domaći kup. Za mene FA kup nikad nije izgubio vrijednost.

>> Bilić i dalje ruši velikane! Nadmudrio Kloppa i drugi put ove sezone svladao Liverpool

Komentara 3

FI
Fisherman
14:11 09.01.2016.

Pametno razmisljanje

KT
komen_tar
14:41 09.01.2016.

Otkad West Ham gostuje na svom stadionu?

MA
mario80
19:11 10.01.2016.

LEGENDO ......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije