je li moguće?!

Slaven nakon devet godina nastavlja put bez Asanovića

'02.07.2012., Pohorje, Slovenija - Popodnevni trening bivseg selektora hrvatske nogometne reprezentacije i novog trenera FC Lokomotiv Slavena Bilica. Aljosa Asanovic.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
27.06.2013.
u 08:22

U Bešiktašu nema mjesta ni za trenera vratara Mladena Praliju, dr. Juricu Rakića, koji se vratio u Hajduk te Davora Gavrana

Slaven Bilić će u Istanbulu raditi bez većeg dijela svog stožera s kojim je radio u reprezentaciji i u Moskvi. Najzanimljivije je da nakon devet godina u stožeru neće biti njegova prvog pomoćnika Aljoše Asanovića.

U Istanbul će otići samo Nikola Jurčević i čovjek zadužen za tjelesnu pripremu Miljenko Rak.

Dakle, u Bešiktašu nema mjesta ni za trenera vratara Mladena Praliju, dr. Juricu Rakića, koji se vratio u Hajduk te Davora Gavrana.

Podsjetimo, Bilić je nakon neuspješne sezone u Lokomotivu preuzeo Beşiktaş. Potpisao je na tri godine tijekom kojih će zaraditi 4.8 milijuna eura.

>> Bilić potpisao s Beşiktaşem na tri godine: Zaradit će 4,8 milijuna €

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije