a dolazi dinamu...

Slavenov najlošiji niz u prvoligaškoj povijesti

Dinamo Slaven Belupo (1)
Marko Prpic/PIXSELL
27.04.2013.
u 11:00

- Nije se jednostavno vaditi protiv Dinama, ali treba vjerovati u sebe – kazao je vječiti optimist, trener Roman Sović.

Nikad prije Slaven Belupo u Maksimir nije dolazio u ulozi totalnog autsajdera. Iako još uvijek drže mjesto u sredini tablice, Koprivničanci ne znaju za prvenstvenu pobjedu već 10 utakmica, a zbroje li se i nedavni kup susreti s Hajdukom, taj broj se penje na 12. Nikad tako lošu seriju klub nije imao u 15-godišnjoj prvoligaškoj povijesti.

U najgorem mogućem trenutku danas će kontra sebe imati momčad Dinama, koja je i matematički osigurala novi naslov prvaka. Ono što koprivničke navijače najviše brine je to da farmaceuti u Maksimiru nisu postigli pogodak već devet utakmica zaredom, a u ukupno 19 ligaških susreta upisali su čak 17 poraza, remi bez pogodaka prije dvije godine i samo jednu jedinu pobjedu uz zastrašujuću gol razliku 56:10.

Upisana je 2004. godine kada je pod vodstvom trenera Branka Karačića Slaven Belupo slavio s 2:1. Zabili su tada Karabatić i Karabogdan, a za modre je smanjio Karić.

- Dinamo je nabolja momčad u državi i za nas to predstavlja veliki izazov, pravi sportaš živi za ovakve utakmice. Nije se jednostavno vaditi protiv Dinama, ali treba vjerovati u sebe – kazao je vječiti optimist, trener Roman Sović, koji formulu uspjeha, zanimljivo, vidi u tome da ne primi rani pogodak ili dva u kratkom periodu.

S obzirom da ne može računati na ozlijeđenog Novinića i kartonirane Gregurinu i Glavicu, a određene zdravstvene probleme imaju i Delić, Purić i Vugrinec - teška misija.

Hoće li nastupiti ponajbolji farmaceut Dario Čanađija, za kojeg je zainteresiran Dinamo, Sović nije dao precizan odgovor.

>> Remi Belupa i Hajduka, Kouassi zabio 4000. gol Splićana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije