FURY OTVORIO DUŠU

Slavni boksač tukao je suprugu i spavao s 500 žena: 'Ja sam varalica i lažovčina'

Boxing - Tyson Fury v Derek Chisora Preview
Andrew Couldridge/REUTERS
28.12.2022.
u 17:59

Ponajbolji boksač svih vremena tijekom godina je izazvao čitav niz kontroverzi

Po mnogim pratiteljima boksačkih zbivanja, Tyson Fury, imao je zaista buran život i to dugi niz godina, posebno je skandalozan odnos bio prema supruzi Paris te bivšoj ženi Robin, zbog koje je i završio u zatvoru. Popularni 'kralj cigana' jedan je od najboljih nokautera u povijesti, a stupce svjetskih naslovnica nije punio zbog dobrih nastupa u ringu nego zbog problema sa alkoholom, drogom i depresijom, priznao je da se želio ubiti. 

Fury je zajedno sa suprugom Paris od 2008. godine s kojom ima šestero djece, no u jednom razgovoru je otvorio dušu i priznao da je bio pravi lažov varalica, odnosno da je varao sadašnju ženu. 

- Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih da tu epizodu mogu izbrisati iz života. Spavao sam s preko 500 žena, možda i više. Ne znam, odavno sam prestao brojati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Fury (@tysonfury)

Danas se strašno kaje zbog postupaka u prošlosti.

- To je prljavo i strašno. Sad to gledam kao na nešto odvratno. Nisam religiozna osoba, ali volim biti dobra osoba. Prekinuo sam sa svim lošim stvarima - rekao je Fury

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije