ZAIGRAO U NIZOZEMSKOJ

VIDEO Perišić debitirao za novi klub! Vatreni oduševio i umalo zabio prvijenac

Euro 2024 - Group B - Spain v Croatia
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/3
28.09.2024.
u 18:52

Perišić se s razlogom može nadati da će njegova nova momčad podržati rast u formi. Prema svemu sudeći PSV je s sa sedam pobjeda u sedam odigranih utakmica idealno mjesto za još jedan konačan uzlet u velikoj karijeri veterana vatrenih

Ivan Perišić je debitirao za PSV Eindhoven u sedmome kolu Eredivisie protiv Willema II. iz Tilburga (2:0). Nakon odlaska iz Hajduka, vatreni je bio slobodan igrač te je neočekivano potpisao za momčad prvaka Nizozemske. Utakmicu s Fortunom u prošlome kolu odgledao je s klupe, a svega deset dana po dolasku u klub upisao je i svoj prvi nastup. Štoviše, hrvatski reprezentativac se iskazao na desnome krilu i dao svima do znanja da namjerava biti važna karika u svojoj novoj momčadi.

Nekoliko se puta uspio sjajno probiti po svojoj strani terena. Izvrsno dodavao suigračima u kazneni prostor, a u 13. minuti susreta je umalo zabio. Na rubu kaznenog prostora došao je do lopte pa lijevom nogom pokušao pogoditi u suprotne rašlje, no lopta je otišla kraj stative. Snimku tog pokušaja možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Euro 2024 - Group B - Spain v Croatia
1/12

Tijekom 65. minuta provedenih na terenu zabilježio je jedan uspješan dribling (od dva pokušaja), četiri osvojena duela (od osam) i 47 točnih dodavanja (od 51 pokušaja). Uz spomenute opasnosti koje je proizveo sa suigračima i opasan pokušaj udarca na gol, za svoju je izvedbu dobio ocjenu 7.2. Zasigurno je i izborniku Zlatku Daliću drago što njegov prvotimac ponovo igra u jednoj od najvećih europskih liga te se odmah po svome dolasku iskazuje kao igrač koji je i dalje na vrhu.

Perišić se s razlogom može nadati da će njegova nova momčad podržati rast u formi. Prema svemu sudeći PSV je s sa sedam pobjeda u sedam odigranih utakmica idealno mjesto za još jedan konačan uzlet u karijeri vatrenog. U Ligi nacija ih za sada nije pratila tolika sreća. U prvome su kolu poraženi od Juventusa (3:1), no već će u drugome nastojati uzeti tri boda protiv Sportinga.

Ivan Perišić potpisao je za PSV Eindhoven 18. rujna, posredovanjem zagrebačkoga menadžera Danka Đikića, koji je nedavno transferirao i Riječanina Veldina Hodžu u ruski Rubin. Perišić je u prethodnoj utakmici s Fortunom Sittard bio na klupi nizozemskog prvaka. U Ligi prvaka nema pravo nastupa ove jeseni.

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Komentara 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
19:09 28.09.2024.

Za razliku od Hajduka i reprezentacije, ovdje igra.....za pare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije