Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA PRIČA

Slavni sportaš se oglasio nakon smrti 18-mjesečnog sina, njegova objava slama srce

Tyson Fury v Francis Ngannou - Press Conference
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/4
30.04.2024.
u 10:19

"Izvlačio je najbolje iz mene, a sad više ne znam tko sam. Život je nepošten jer udara gdje najviše boli. Kako se nositi s ovako nečim? Kako živjeti s ovim? Molim vas, pomozite mi, ne znam kako se nositi s ovim", napisao je borac.

Kamerunski UFC borac Francis Ngannou doživio je tragediju - preminuo mu je 18-mjesečni sin. Kamerunski mediji potvrdili su ovu tužnu vijest nakon čega su se zaredale brojne reakcije iz svijeta sporta. A sada se oglasio i Ngannou objavom koja para srce.

"Njegov odlazak prerano se dogodio. Moj dječak, prijatelj, partner Kobe bio je sretan i pun života. Sad beživotno leži. Povikao sam njegovo ime, ali nije se javio. Izvlačio je najbolje iz mene, a sad više ne znam tko sam. Život je nepošten jer udara gdje najviše boli. Kako se nositi s ovako nečim? Kako živjeti s ovim? Molim vas, pomozite mi, ne znam kako se nositi s ovim", napisao je borac.

Poruke podrške slavnom borcu stižu sa svih strana. Javio se i Conor McGregor koji je napisao:

"Žao mi je što čujem za tvoj gubitak Francise, moje molitve su s tobom i tvojom obitelji u ovom trenutku."

Ngannou je UFC napustio krajem 2022. godine i okrenuo se boksu. Ovoga se ljeta trebao boriti protiv Renana Ferreire, no sada je to upitno nakon ove tragedije.

>> Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom? Ulovili smo ga na špici

U ranijim boksačkim borbama Ngannou je izgubio od Tysona Furyja i Anthonyja Joshue, no stručnjaci kažu da je bio sjajan s obzirom na to da nije sport iz kojeg dolazi.

Tyson Fury v Francis Ngannou - Press Conference
1/7
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije