Susjedi

Slovencima se otvorilo, no teško će doći do medalje na SP-u

'Russia\'s Daniil Shishkarev (R) attempts to score against Slovenia\'s goalkeeper Gorazd Skof (L) and Jure Dolenec during the World Men\'s Handball Championship at Palau Sant Jordi arena in Barcelona
'GUSTAU NACARINO'
25.01.2013.
u 08:42

Rukometaši Slovenije najugodnije su iznenađenje svjetskog prvenstva.

Drugi su put u povijesti u polufinalu. Prije devet godina osvojili su, kao domaćini, europsko srebro. Sada im se smiješi druga medalja premda će biti jako jako teško. Jer, u polufinalu igraju protiv domaćina Španjolske pred 17 000 gledatelja.

Bit će to neviđen pritisak s tribina. Ako izgube, i do  bronce će teško jer će morati igrati protiv pobijeđenog iz utakmice između Hrvatske i Danske.

Ruku na srce, Slovencima se potpuno otvorio ždrijeb. Imali su laganu skupinu (Srbija, Bjelorusija, Južna Koreja, Poljska i Saudijska Arabija), a do polufinala ne baš prejake Egipat i Rusiju.

Komentara 16

TR
tramontana
08:57 25.01.2013.

Neka vam je sretno pa u finalu protiv Hrvatske, bilo bi mi uistinu drago!

DJ
Djedmedjed
09:12 25.01.2013.

pustimo to da Slovenci nisu jaki, sve zadatke su do sad obavili

DJ
Djedmedjed
10:06 25.01.2013.

jazz66 ; bolji je ovaj sustav (grupna faza pa K.O.-sustav) nego ono debilno prenosenje bodova. Sjetimo se samo one gluparije sa SP u Njemackoj 2007. Bili su Nijemci treci u grupi, pa u drugu grupnu fazu i na kraju im suci poklone prvenstvo. Problem je u izvlacenju skupina. Na kraju krajeva, ako Slovenci imaju potrebne koeficijente za nositelja, zasto ih sreca ne bi pomazila ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije