EUROPSKI PRVACI

Slovenska vlada odobrila brzi postupak za državljanstvo američkom košarkašu

Košarkaška lopta
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
07.02.2020.
u 08:40

Aktualni europski prvak Slovenija kvalifikacije će započeti susretom protiv Mađarske. U skupini F igraju još Austrija i Ukrajina, a na Eurobasket plasirat će se prve tri izabrane vrste

Slovenska vlada objavila je u četvrtak kako je odobrila postupak izvanredne naturalizacije američkog košarkaša Jordana Morgana, kako bi on mogao igrati za reprezentaciju Slovenije najprije u predstojećim kvalifikacijama za Eurobasket 2021. godine, a onda i na samom prvenstvu.

Kvalifikacije počinju 20. veljače, a  brzi postupak izvanredne naturalizacije  trebao bi, kako se očekuje, biti završen do ponedjeljka, kada je zadnji rok za prijavu sastava.

Morgan, 28-godišnji i  203 centimetara visoki centar trenutačno igra za turski  klub Pinar Karsiyaka, a u sezoni 2017/18. nastupao je za ljubljansku Olimpiju.

Aktualni europski prvak Slovenija kvalifikacije će započeti susretom protiv Mađarske. U skupini F igraju još Austrija i Ukrajina, a na Eurobasket plasirat će se prve tri izabrane vrste.
 

Ključne riječi

Komentara 3

IV
ivanbalic
08:59 07.02.2020.

I tako to ide,Morgan ce za tri dana dobiti Slovensko drzavljanstvo,dok oni jadno OTPISANI,to cekaju vec 30 godina.

TA
Tajkunkomunjara
10:24 07.02.2020.

Drzavljanstvo onome tko ti treba je korisno ,za razliku od jugoficira naseljavanih da dizu pobune ,vecina otpisanih su Srbi planski naseljavani

PO
pounhartpa
09:14 07.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije