bomba u splitu

Smiješi se posao godine na Poljudu: Veliki talent Hajduka odlazi u Barcelonu?

Zagreb: Dinamo i Hajduk odigrali bez pobjednika u Drugoj HNL
Luka Stanzl/PIXSELL
28.12.2022.
u 19:32

Mlada senzacija Hajduka igra na stoperskoj poziciji, navodno će se uskoro priključiti juniorskoj ekipi Barce

Mlađi brat Marija Vuškovića i nogometaš Hajduka, Luka Vušković, navodno je vrlo blizu odlaska u veliku Barcelonu! Ta informacija se pojavila na društvenim mrežama na jednom Twitter profilu navijača Blaugrane kojeg prati više od 30 tisuća ljudi, posao nije službeno objavljen, ali svašta je moguće tijekom prvog mjeseca 2023. godine. 

Katalonski gigant je navodno sve dogovorio s Hajdukom za pet milijuna eura odšetete uz odgovarajuće bonuse, iz kluba se za sada nisu oglasili. 

- Barcelona je postigla dogovor oko mladog hrvatskog središnjeg braniča Luke Vuškovića iz splitskog Hajduka. Igrač bi otišao na pet milijuna eura uključujući varijable jer mu ugovor istječe 2024. Ostali klubovi poput PSG-a bili su zainteresirani, ali on će se pridružiti Barcinoj mladoj momčadi - tekst je na Twitteru. 

 

 

15-godišnjeg Vuškovića traže klubovi diljem Europe, pa tako nije tajna da ga žele dovesti bogati PSG te talijanski div AC Milan. Već je upisao prvi, doduše neslužbeni nastup za Hajduk protiv Schalkea te odmah u pripremnom dvoboju zabio pogodak. 

 

Komentara 8

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:49 28.12.2022.

Završit će kao i onaj Halilović po pustim posudbama i na kraju će završiti u Zmaju iz Mračaja

FR
Frapin
20:19 28.12.2022.

Kojih 5 milijuna € ta cifra je mogućih 5 tisuća€ za juniora gospodo nemoj te lagati

ZA
zagi101
20:04 28.12.2022.

nemojte lagati. tko bi dao pet milja eura za juniora?! da je Biuk u pitanju onda ok, ovo je takva izmišljotina da to ne bi ni pas s maslom pojeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije