Četvrtfinale

Sociedad šokirao Modrića i društvo, Madriđani ispali iz kupa

Real Madrid - Sociedad
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.02.2020.
u 21:46

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za madridski sastav

Nogometaši Real Sociedada iz San Sebastiana plasirali su se u polufinale španjolskog kupa zahvaljujući iznenađujućoj 4-3 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Real Madrida u četvrtfinalu.

Gosti su u prvom poluvremenu poveli preko Oedegaarda (22), da bi početkom nastavka Isak (54, 56) s dva gola u kratkom razdoblju povisio na 3-0 i činilo se kako je pitanje pobjednika odlučeno. Ipak, Marcelo (59) je vrlo brzo smanjio na 3-1, samo da bi Mikel Merino (69) vratio prednost Sociedada na tri razlike.

Real Madrid - Sociedad
1/5

U samoj završnici Madriđani su pogocima Rodryga (81) i Nacha (90+3) zaprijetili, ali nisu imali vremena za potpuni preokret.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za madridski sastav.

Real Sociedad do sada je dva puta osvajao Kup, prvi put davne 1909. godine, a drugi 1987., dok je posljednji put u finalu nastupio 1988.

Još u utorak u polufinale se plasirala Granada 2-1 pobjedom protiv lanjskog pobjednika Valencije, a u srijedu je među posljednja četiri sastava ušao i drugoligaš Mirandes 4-2 uspjehom protiv Villarreala. Niti jedan od ta dva sastava do sada nije osvajao Kup.

U posljednjem četvrtfinalu od 21 at u Bilbau igraju dva najtrofejnija kluba u ovom natjecanju Athletic i Barcelona. Barcelona je rekorder s 30 kupova, dok je Athletic osvojio njih 23, ali posljednjeg još 1984.

Komentara 1

IV
ivanbalic
09:00 07.02.2020.

Tu nema nikavog sokiranja,znase da bolji idu dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije