POTRES U RIJECI

Šok na Rujevici! Sopić dobio otkaz u Rijeci uoči ključnog europskog dvoboja, već mu našli zamjenu

Rijeka: Konferencija za medije HNK Rijeka uoči utakmice Rijeka - Lokomotiva
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
13.08.2024.
u 12:13

Zasad nije poznato zašto je došlo do prekida suradnje, prošle sezone Rijeka je stigla do finala kupa i drugog mjesta u državnom prvenstvu

Željko Sopić više nije trener Rijeke, stigla je vijest kao grom iz vedra neba uoči gostovanja riječkog prvoligaša u Švedskoj kod Elfsborga u četvrtak koje počinje u 19 sati. Zasada nisu poznati razlozi zašto je došlo do prekida suradnje, a na klupu će barem privremeno zasjesti njegov pomoćnik Radomir Đalović. Podsjetimo, prošle sezone Rijeka je stigla do finala kupa i drugog mjesta u državnom prvenstvu.

– Odlukom Uprave HNK Rijeka, Željko Sopić više ne obnaša funkciju glavnog trenera Kluba.

Novi trener prve momčadi bit će Radomir Đalović, bivši igrač HNK Rijeka i dosadašnji pomoćni trener kojem će ovo biti prvi samostalni trenerski angažman.

VEZANI ČLANCI:

"HNK Rijeka zahvaljuje Željku Sopiću na svemu što je učinio za klub i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere", objavili su na web stranicama Rijeke. 

U kuloarima se šuškalo da određeni Sopićevi potezi i ponašanje nisu dobro sjeli čelnicima kluba i predsjedniku Damiru Miškoviću, ali on je po završetku prošle sezone Sopiću pružio jasnu podršku. Rijeka je prošle sezone igrala možda i najbolji nogomet u HNL-u. Ove sezone su dosta loše započeli, a moguće je da je presudio remi s Varaždinom prošlog vikenda. 

>> Našli smo najbolje fotke s Olimpijskih igara. Neke su dostojne Louvrea

Rijeka: Konferencija za medije HNK Rijeka uoči utakmice Rijeka - Lokomotiva
1/55
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
14:14 14.08.2024.

Baš je domoljubno šokantno kako može u HNK Rijeka pravi hrvat Željko Sopić dobiti otkaz a zamjeniti ga pravi crnogorac Đalović ako smo svoji na svome i imamo Hrvatsku?

IV
Ico_voljevica
12:48 13.08.2024.

Kakvi likovi,

LU
Ludileptir
12:37 13.08.2024.

Misusovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije