90 MINUTA PAKLA

Neće mu biti svejedno: Sudac napadnut u tunelu sudit će na Poljudu za vikend

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
12.08.2024.
u 18:41

Jedan je od sudaca koje se najviše kritizira u HNL-u. Općenito sucima nije svejedno suditi utakmice na Poljudu zbog redovitih uvreda dobačenih s tribina, a njemu posebno

Drugo kolo HNL-a je završilo, a na vrhu tablice nalaze se aktualni prvak Dinamo te novi-stari prvoligaš Šibenik s maksimalnim učinkom od šest bodova. Treće kolo igra se za vikend, a određeni su suci za utakmicu na Poljudu između Hajduka i Varaždina koja će se igrati u nedjelju u 18 i 50.

Glavni sudac bit će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a asistirat će mu biti Luka Pušić iz Zagreba i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline. Četvrti sudac bit će Mateo Erceg iz Benkovca, a u VAR sobi Ivan Bebek i Jerko Crnčić.

Igor Pajač jedan je od sudaca koje se najviše kritizira u HNL-u. Općenito sucima nije svejedno suditi utakmice na Poljudu zbog redovitih uvreda koje im navijači (ili huligani) s tribina dobacuju, a njemu posebno zbog scene koju je prošle godine proživio.

Naime, prošle sezone je na poljudu sudio utakmicu Hajduka i Lokomotive (1-2) kada ga je u tunelu na poluvremenu zaskočila tadašnja nutricionistica Hajduka Dragana Olujić Sekulić koja mu je izbila sprej iz ruke i odgurnula ga Kasnije ju je HNS-ova disciplinska komisija kaznila s tri mjeseca zabrane obavljanja funkcije.

Iako je Hajduk ostvario četiri boda, iza njega su dvije poprilično loše predstave. Jedva izvučena pobjeda protiv Slaven Belupa 2-1 uz, kako kaže sudačka komisija, poništen regularan gol Farmaceuta, te remi 1-1 protiv Lokomotive s tim da su Splićani ispustili pobjedu u zadnjim trenutcima utakmice. Varaždin je prva dva kola protiv Gorice i Rijeke odigrao bez golova.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
Noštromo
19:04 12.08.2024.

G. Dragana Sekulić Olujić koja je napala sudca Pajača nema više nikakvu funkciju u Hajduku. To što neki misle da će opet biti napadnut sudac to je njihova stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije