DFB Pokal

Soldin Köln uvjerljiv u kupu, ispao Stuttgart

Zvonimir Soldo
AFP
27.10.2009.
u 21:17

Golom Bernda Nehriga u 32. minuti nogometaši 2. Bundesligaša Greuther Fürtha na svom su stadionu pobijedili Stuttgart 1-0 u dvoboju osmine finala Njemačkog kupa.

Time je sastav Markusa Babbela ispao iz natjecanja te nastavio katastrofalan ulazak u sezonu: jedna od momčadi za sam vrh bundesligaške ljestvice na 14. je mjestu iste sa samo dvjema pobjedama, dvama remijima i čak šest poraza.

U redovima domaćega, pobjedničkog sastava nije bilo kapetana Marina Biliškova, koji je pauzirao zbog suspenzije. Mirko Hrgović odgledao je pak utakmicu s klube.

Bundesligaš Köln, kojeg s klupe vodi hrvatski trener Zvonimir Soldo, nije dozvolio iznenađenje na gostovanju kod četvrtoligaša Eintrachta u Trieru. Soldini su nogometaši momčad Marija Baslera dobili s lakih 3-0 golovima Novakoviča, Mohamada i Manichea.

Osim gola, kapetan gostiju i slovenski reprezentativac Milivoje Novakovič asistirao je za gol Portugalcu.

DFB Pokal, osmina finala:

Eintracht (T) – Köln 0-3 (Novakovič 25, Mohamad 29, Maniche 52)

Greuther Fürth – Stuttgart 1-0 (Nehrig 32)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:33 28.10.2009.

napokon i Soldo nekog pobijedio.... koji trener.... samo taki....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije