Legenda poručila

Solskjaer: Mlađi brat City nikad neće biti velik poput Uniteda

'EDITORS NOTE CORRECTING DATE - Manchester United\'s Norwegian striker Ole Gunnar Solskjaer (L) is blocked by Juventus\' goalkeeper Gianluigi Buffon (R)   in their Champions League phase two group D m
'IAN HODGSON'
08.12.2012.
u 15:11

- Uvijek taj mlađi brat pokušava srušiti starijega s trona, ali City to nikad neće uspjeti - tvrdi bivši norveški nogometaš.

Otok već danima bruji o nedjeljnom velikom derbiju, dvoboju manchesterskih klubova Cityja i Uniteda. Oglasio se po tom pitanju i legendarni nogometaš s Old Trafforda Ole Gunnar Solskjaer, koji trenutačno za život zarađuje kao trener norveškoga prvoligaša Moldea.

- Uvijek postoji ta priča kad mlađi brat pokušava biti bolji od starijeg brata. To se uvijek događa u obiteljima, u klubovima kada mlađi igrač želi preuzeti mjesto starijega... Tako i City pokušava biti bolji od Uniteda, ali mislim da oni to nikad neće moći - poručio je Solskjaer.

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
18:20 08.12.2012.

evo, cinovnik uvodi cenzuru...a samo sam se osvrnuo na "pismenost" tzv. novinara...dakle, ne moze se napisati bivsi norveski nogometas, jer bi to znacilo da je mrtav...norveski bivsi nogometas, tako treba biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije