KOMENTIRALI UTAKMICU

Sopić nakon Lokomotive: 'Ja sam skužio da nemam pojma o nogometu'

Lokomotiva i Rijeka sastali se u 14. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/26
03.11.2023.
u 21:40

"Dobro smo odigrali u nastavku, imali smo dvije situacije za pogodak, ali na kraju moramo biti zadovoljni i ovim bodom. Posebno nakon onog maksimirskog poraza", rekao je trener Lokomotive, Silvijo Čabraja

Lokomotiva je u 14. kolu HNL-a ugostila trenutačno vodeću momčad prvenstva, Rijeku. Prva utakmica novoga kola završila je bez pobjednika, rezultatom 1:1. Za Lokomotivu je zabio Indrit Tuci u 27. minuti, a konačan rezultat postavio je Toni Fruk u 43. minuti. Rijeka je tako sačuvala prvo mjesto, a Lokomotiva je na sedmome mjestu ljestvice. Nakon utakmice je na konferenciji za medije igru svoje momčadi komentirao trener Rijeke, Željko Sopić.

"Vidi se na meni da sam jako zadovoljan. Baš sam presretan sa svime. Još jedanput bih čestitao svojim igračima stvarno. Ja sam ponosan na njih, ponosan sam na naše navijače koji su nam došli dati podršku, a ovo sve drugo nemam što uopće komentirati. Valjda sam se ja bavio nekim drugim sportom pa ja to sve krivo gledam. Ja sam skužio da nemam pojma o nogometu", rekao je Sopić.

GALERIJA Lokomotiva i Rijeka bez pobjednika. Sopićevi momci zadržali prvo mjesto na ljestvici

Lokomotiva i Rijeka sastali se u 14. kolu SuperSport HNL-a
1/26

"Dosta smo tog pokušali promijeniti, dogodio se taj kiks Nike Jankovića, ali to je tako. Mi smo mlada momčad. Jednostavno, mi bi se konstantno igrali nogometa. Nema tu nikakve zamjerke. Rekao sam ja u svlačionici na poluvremenu da zajedno dobivamo i zajedno gubimo", kazao je trener momčadi s Kvarnera pa dodao:

"To je sastavni dio igre, ali drago mi je kako su se dečki vratili golom Fruka. Drugo smo poluvrijeme dobro otvorili, nismo zabili golove, bacali se na glavu. Nadam se samo da je s Godom sve u redu jer se bojim da mu je pukao nos."

VEZANI ČLANCI:

Nekoliko riječi je za medije kazao je i trener Lokomotive, Silvijo Čabraja.

"Rijeka nam nije stvorila previše opasnih situacija. Čini se da imamo problem nakon što povedemo, tada se počinjemo povlačiti, umjesto da nastavimo igrati napadački kao do postignutog gola. I za takvu smo, pasivniju igru, bili kažnjeni", konstatirao je Čabraja.

"Dobro smo odigrali u nastavku, imali smo dvije situacije za pogodak, ali na kraju moramo biti zadovoljni i ovim bodom. Posebno nakon onog maksimirskog poraza, koji nas je dan-dva držao u negativi, ali uspjeli smo se psihološki vratiti i zasluženo smo došli do ovoga boda", zaključuje trener Lokomotive.

VIDEO Dinamo teško kažnjen zbog ustaške pjesme Bad Blue Boysa

Komentara 1

DU
Deleted user
08:25 04.11.2023.

Bolje ikad nego nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije