TRENER HAJDUKA

Poklepoviću viču 'Špaco pirja', a Mamić ga je poželio izljubiti

Špaco
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
1/3
19.02.2015.
u 14:10

- Evo, zovu me pirja, pa Špaco pirja. Ma, 'ajde u p.... materinu i ti i pirja... Vi ne znate što je pirja, to nije obrana - rekao je jednom Špaco.

Novi trener Hajduka Stanko Poklepović ostao je upamćen i po pirji (lijevku) koju je svojedobno uveo protiv Dinama. Ideja pirje, kako Špaco kaže, je zatvoriti bokove i namamiti protivničke napadače u sredinu, a simpatični trener je osvojio mnoge ljubitelje nogometa objašnjavajući svoje zamisli na konferencijama za medije.

-  Evo, zovu me pirja, pa Špaco pirja. Ma, 'ajde u p.... materinu i ti i pirja... Vi ne znate što je pirja, to nije obrana - rekao je jednom Špaco.

Poklepović je 2010. preuzeo Hajduk od Edoarda Reje i osvojio Kup. Splićani su u finalu svladali Šibenik. Hajdukovog trenera nakon uzvrata u Šibeniku razljutilo je pitanje o tome je li igrao bunker, a kako je reagirao prisjetite se u videu.

- Hoću viteštvo, kulturu i civiliziranost - poruka je Špace, a zbog takvih stavova mu je Zdravko Mamić svojedobno poručio da će ga "izljubiti kao što ga ni mama nije izljubila".

>> Hajduk odustao od Reje i donio odluku: Evo tko preuzima momčad!

Komentara 7

DU
Deleted user
15:51 19.02.2015.

Golmani i bekovi već odavno kreiraju model igre Hajduka. Već odavno Hajduk gradi igru oslonjenu prije svega na obranu i destrukciju ... Sa Špacom, kojem skidam kapu iz poštovanja prema starijem gospodinu i minulim igračkim zaslugama, ovo propadanje Hajduka se nastavlja. Gospodo dovedite čovjeka koji je bio majstor igre, majstor duha i vica. Dovedite nekog tko to može i zna prenijeti tićima. Nekoga tko će u Hajduk vrati nogomet. I prestanite se ponašati kao da to nitko osim splićana ili Reje to ne može raditi. Čime je Reja zaslužio tu čast, teško je objasniti!? Bio neko vrijeme, rezultat ni po čemu poseban, otišao bez pardona kad mu se ukazala bolja prilika. Reja je prije čovjek za izbjegavanje nego za čekanje. Poštovana gospodo iz uprave, dobrovoljno se javljam za trenera svog voljenog kluba. Raditi ću volonterski a rezultat će biti bolji ili jednak rezultatima u posljednje dvije godine. Ovo pišem samo zato što će te možda shvatiti kave ste trenere plaćali do sada!

MU
mukadilo
17:03 19.02.2015.

smijesan klub s jos smijesnijim navijacima...hahaha

MU
mukadilo
17:03 19.02.2015.

smijesan klub s jos smijesnijim navijacima...hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije