ESPO DIGITAL

Španjolci tvrde da je Livaković odlučio o nastavku karijere: Jedinica vatrenih odlazi u La Ligu?

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL
Luka Stanzl/PIXSELL
19.04.2023.
u 16:20

28-godišnji hrvatski vratar već neko vrijeme spominje se u kontekstu transfera karijere

Španjolski i turski novinari pišu na svojim portalima kako je Dominik Livaković odlučio da neće napraviti transfer u Galatasaray već želi otići u španjolsku La Ligu. Tako tvrdi turski medij Aspor pozivajući se na španjolske kolege i nadodaje da se za 28-godišnjeg Hrvata zanimaju Villarreal i Real Sociedad. 

Klubovi su to koji spadaju u vrh tamošnjeg nogometa i bore se za ulazak u neko od europskih natjecanja iduće sezone. Španjolski medij Elgo Digital tvrdi da je Livakovićeva želja braniti u La Ligi te da u ovoj odluci neće presuditi financijska pozadiona. Dodaje se kako je Villarreal trenutno prva opcija za kapetana zagrebačkog Dinama.

Prvi golman hrvatske reprezentacije i jedan od junaka iz Katara prošle godine ima ugovor s Dinamom do lipnja 2024. godine te klauzulu prema kojoj može otići za 10 milijuna eura odštete.

 Livaković je igrač Dinama od 2015. godine kada je stigao iz NK Zagreba i s njim je osvojio pet naslova prvaka Hrvatske i igrao Ligu prvaka te Europsku ligu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije