ŠOK I NEVJERICA

Španjolski nogometaši ispali s Olimpijskih igara!

Juan Mata (1)
AFP
29.07.2012.
u 23:41

Furija je upisala poraz i od Hondurasa te im slijedi još utakmica s Marokom, no do četvrtfinala ne mogu ni matematički

Nogometaši Španjolske ispali su s Olimpijskih igara! Njihova momčad do 23 godine nakon poraza od Japana poražena je i od Hondurasa istim rezultatom (0:1) te više nema teoretske šanse u skupini D izboriti četvrtfinale.

Iako je furija imala 24 udarca na gol, a protivnik sedam, nijednog nisu realizirali, a Hondurasu pogodak Jerryja Bengstona donosi pobjedu. U momčadi izbornika Luisa Mille igrali su i aktualni svjetski i europski prvaci Juan Matan, Jordi Alba de David de Gea. Inače, svaka reprezentacija dobila je po šest žutih kartona.

U drugoj utakmici skupine D Japan je pobijedio Maroko 1:0.

U skupini A Velika Britanija slavila je protiv UAE sa 3:1, a Senegal sa 2:0 nad Urugvajem.

U skupini B Meksiko je pobijedio Gabon 2:0, a Južna Koreja Švicarsku sa 2:1.

U skupini C Egipat i Novi Zeland remizirali su 1:1, a Brazil pobijedio Bjelorusiju sa 3:1 pogocima Pata, Neymara i Oscara.

Ključne riječi

Komentara 2

GA
gary1
14:59 30.07.2012.

Hrvatska igra u grupi napokon

Avatar morski covik 1
morski covik 1
10:11 30.07.2012.

U kojoj grupi igra Hrvatska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije