Reakcije svlačionice

Spasitelj Vida: Čačić je dobar trener i dobar čovjek

dinamo - istra (1)
Robert Anić, Marko Lukunić/Pixsell
02.11.2012.
u 22:25

- Jednom sam u Osijeku zabio dva, Interu! Šteta što nisam Puljanima i treći put zatresao mrežu - kaže dvostruki strijelac Vida.

Kad je trener Ante Čačić u nevolji, onda se ukaže – Domagoj Vida! Zabio je protiv Ludogorca na izdisaju sučeve nadoknade i ostavio Dinamo u Europi, sad je, pak, nakon kup-potopa protiv Zadra, vratio mir u Maksimirsku 128 zabivši dva gola Istri...

- Jednom sam u Osijeku zabio dva, Interu! Šteta što nisam Puljanima i treći put zatresao mrežu, već sam prošao i vratara! Ali, odskočila mi je lopta, kiša je \"pokvarila\" teren...

Već ste drugi put ove sezone u turbulentno vrijeme sačuvali trenera Čačića...

- Ha-ha, ne bih ja rekao da sam spasitelj, neka to ostane vaša konstatacija. Mi igrači stojimo uz svog trenera, Čačić je dobar trener i dobar čovjek, dobro radi svoj posao, a mi ćemo ga slušati i slijediti.

Kapetan Ivan Kelava kaže:

- Pokazali smo inat i sigurno pobijedili, vratili smo mir nakon Zadra. Bili smo \"našpanani\", znali smo da ćemo odigrati dobro i pobijediti. Uvijek vjerujemo u sebe, a ne znam što \"okolina\" misli...

Joe Šimunić bio je standardno dobar:

- Igrali smo brzo prvih pola sata, a kad tako igramo, onda smo i opasni. Samo takvom igrom možemo biti konkurentni u Europi.

Šime Vrsaljko polako vraća formu:

- Dobio sam nekoliko utakmica u kontinuitetu, igram sve bolje, nadam se da ću tako i nastaviti. Bili smo svjesni da moramo pobijediti, to smo i učinili, a sad idemo u Pariz \"poginuti\" da bismo sačuvali obraz!

Ante Rukavina nije zabio Puljanima, ali je solidno odigrao:

- Nije bilo nervoze uoči utakmice s Puljanima, ispadanje iz kupa nije utjecalo na nas. Nema razloga, pa ljudi su imali sreće i provukli su se, nisu nas nadigrali. A sad ćemo pokušati iznenaditi PSG!

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:35 02.11.2012.

Vida: Čačić je dobar trener i dobar čovjek koji dobro podnosi poraze i dobre golove koje primamo u dobroj Ligi Prvaka.

Učitelj
23:07 02.11.2012.

ovakove dobrei pomirljive riječi vratit će se dobrim, čim čovjek ovak nešto pročita već se osjeti bolja atmosfera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije