PRIJATELJSKI SUSRETI

Split uspješan protiv Mađara, Rijeka razbila Slovence

Rijeka Zadar (1)
Goran Kovačić/Pixsell
02.07.2013.
u 23:33

Trener Matjaž Kek dao je priliku igračima iz drugog plana, a posebno se istaknuo Dražen Piličić koji je zabio dva gola i upisao asistenciju.

Rijeka je u prijateljskoj utakmici u Kostreni svladala slovenskog Šampiona iz Celja sa 8:0.

Trener Matjaž Kek dao je priliku igračima iz drugog plana, a posebno se istaknuo Dražen Piličić koji je zabio dva gola i upisao asistenciju.

Dva je pogotka upisao i Čulina, a po jednog Lešković, Tadić, Zlomislić i Ajayji. Već nakon 40 minuta utakmice bilo je 5:0, a Rijeka je istrčala u sljedećem sastavu:

Mance - Boras, Lešković, Marić, Bertoša - Jugović, Močinić, Zlomislić, Mujanović - Čulina, Tadić.

Split okrenuo protiv Haladasa

Uspješnu provjeru imao je i Split. Crveni su u posljednjoj utakmici u Austriji svladali mađarski Haladas 2:1.

Pogotke za Split postigli su Vojnović i Majstorović, dok je za Mađare strijelac bio Gjurjan koji je zabio već u petoj minuti. No, momčad Stanka Mršića, koji je također dao priliku igračima koji su imali manju minutažu, je uspjela okrenuti susret.

Split je nastupio u ovom sastavu:

Sunara (od 45. Višić), Majstorović, Galović, Radeljić (od 40. Vrgoč), Tomašević, Pehar (od 45. Paracki), Hajder, Tokić (od 69. Erceg), Zulim (od 55. Kvesić), Vojnović (od 77. Mršić), Bilić (od 55. Roce).

>> Rijeka svladala Ludogorec uz dva gola Sharbinija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije