NOVI ISKORAK

Spominjao se kao predsjednik Dinama: Jozak ostaje direktor za nogometni razvoj Saudijske Arabije

Zagreb: Niko Kova? više nije izbornik hrvatske nogometne reprezentacije
Goran Stanzl/PIXSELL
17.02.2023.
u 23:43

Hrvat na funkciji tehničkog direktora za razvoj nogometa u Saudijskoj Arabiji sigurno je i dobra pozicija za eventualne projekte od kojeg bi i naš nogomet mogao imati koristi

Romeo Jozak produžio je suradnju s Ministarstvom sporta Saudijske Arabije na funkciji tehničkog direktora za njihov nogometni razvoj. Jozak je, naime, ovih dana potpisao novi, četverogodišnji ugovor. Ovim potezom zapravo su ispunjene pretpostavke da od njegova povrataka u Dinamo ipak neće biti ništa.

Jozak je, naime, u nekim križaljkama spominjan kao kandidat za mjesto Dinamova predsjednika. Kada se uzme u obzir koliko su ozbiljne ambicije bogatih ulagača u nogometni razvoj Saudijske Arabije, jasno je da pod Jozakom traže novi iskorak. Posebice što je priča oko razvoja situacije u Dinamu poprilično neizvjesna Logično je, stoga, da ni Jozak ovakvu, vjerojatno i financijski unosnu, priliku nije želio propustiti.

Hrvat na funkciji tehničkog direktora za razvoj nogometa u Saudijskoj Arabiji sigurno je i dobra pozicija za eventualne projekte od kojeg bi i naš nogomet mogao imati koristi. Poznato je da u tom dijelu svijeta već radi nekoliko desetaka naših nogometnih trenera u najrazličitijim sustavima, a Jozakova pozicija sigurno će u perspektivu i proširiti. Zapravo je sjajna stvar što je tako hrvatska struka prepoznata i u tom dijelu svijeta.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije