Zbog nove afere

Sponzori napuštaju Fifu zbog afera: Coca-Cola traži odstupanje Seppa Blattera!

Sepp Blatter
Reuters/PIXSELL
02.10.2015.
u 21:50

- Svakim danom koji prođe, ugled i reputacija Fife blijede. Fifi su potrebne sveobuhvatne i hitne reforme

Jedan od glavnih sponzora krovne nogometne organizacije Fife, poznata tvrtka Coca-Cola, zatražila je od Seppa Blattera da odstupi s mjesta predsjednika nogometne organizacije. Na taj su se potez odlučili zbog sve većih i učestalijih afera koje prate Fife, a kap koja je prelila čašu je afera od prije nekoliko dana. Naime, tada je švicarska policija odvela Blattera na ispitivanje, a Državno odvjetništvo otvorilo je kriminalnu istragu protiv njega.

-  Svakim danom koji prođe, ugled i reputacija Fife blijede. Fifi su potrebne sveobuhvatne i hitne reforme, a to se može postići samo iskrenim i neovisnim pristupom, stoji u priopćenju Coca-Cole.

>>Sepp Blatter na ispitivanju, protiv njega je pokrenuta kriminalna istraga

Komentara 3

Avatar Bekrija
Bekrija
09:56 03.10.2015.

HNS je uspješno koprirao sve mafijaške strukture FIFE i UEFE! Mafijaški bossovi Blatter i Platimi su ponosni na Šukera/Mamića!

DH
dalibor.hren
11:10 03.10.2015.

Delač, otvorena je kriminalistička, a ne kriminalna istraga!

KU
kulenthegang
08:10 03.10.2015.

Coca Cola? Poznata multinacionalna tvrtka koja uzima poticaje i zatvara pogon u Solinu. Šećerna voda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije