SVE OVISI O NJEMU

Sportski direktor Hajduka se pohvalio tablicom HNL-a za kalendarsku 2023. godinu

Split: Andrej Plenković i brojni poznati na 80. rođendanu Slobodne Dalmacije
Ivo Cagalj/PIXSELL
20.12.2023.
u 17:37

Osim u jesenskom dijelu za sezonu 2023./2024., Hajduk je završio na prvom mjestu još jedne tablice HNL-a. Riječ je o tablici naše prve lige za kalendarsku 2023. godinu, na kojoj je Hajduk prvi sa 77 osvojenih bodova u 38 odigranih utakmica

Hajduk je jesenski dio sezone HNL-a završio na prvom mjestu s 41 bodom iz 19 utakmica, sa šest bodova i utakmicom više od drugoplasirane Rijeke te sedam bodova i dvije utakmice više od trećeplasiranog Dinama. 

Međutim, Hajduk je završio na prvom mjestu još jedne tablice HNL-a. Riječ je o tablici naše prve lige za kalendarsku 2023. godinu, na kojoj je Hajduk prvi sa 77 osvojenih bodova u 38 odigranih utakmica.

Drugi na toj ljestvici je Dinamo sa 74 boda iz 37 utakmica, treća je Rijeka sa 69 bodova u 37 susreta, a slijede ih četvrtoplasirana Gorica s 52 boda te petoplasirani Osijek s 47 bodova. 

Tom se ljestvicom na svojem Instagram profilu pohvalio sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius, koji je sad već poznat po hvaljenju Hajdukovim uspjesima na svojim društvenim mrežama. 

Navijači Hajduka su ispod objave većinom čestitali Litavcu na prvom mjestu ove zamišljene tablice, a nekolicina komentara je je napisana u stilu "Sad sve ovisi o tebi".

Time navijači insinuiraju na zimski prijelazni rok u kojem bi Nikoličius kao sportski direktor pojačanjima, prema mišljenju navijača, trebao napraviti bitan korak ka prvom Hajdukovom osvajanju naslova HNL prvaka nakon 19 godina čekanja. 

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
19:42 20.12.2023.

Opet fritula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije