LP MLADIH

Sprema se invazija Torcide na Dortmund. Evo gdje možete gledati utakmicu sezone juniora Hajduka

Split: Utakmica 22. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice
Ivo Cagalj/PIXSELL
14.03.2023.
u 17:34

Veliku podršku imat će mladi nogometaši Hajduka u dvoboju protiv Borussije iz Dortmunda

Sutra od 18.30 sati na kultnom Westfalenu sastaju se juniori dortmundske Borussija i splitskog Hajduka u sklopu četvrtfinala Lige prvaka mladih. Prema informacijama koje se dostupne, očekuje se oko 10 tisuća navijača, a čak 4000 ljudi trebalo bi bodriti 'bile tiće' u pohodu na polufinale Lige prvaka.

To znači da se sprema prava invazija na Njemačku od strane Torcide koja će biti veliki vjetar u leđa momčadi Marijana Budimira. Oni koji ne dođu do stadiona Signal Iduna Park, prijenos utakmice moći će pogledati na prvom kanalu Arene Sport ili na Hajdukovom službenom kanalu Digital TV-u

Zbog izimnog interesa hrvatskih navijača, Borussija odlučila otvoriti dodatni sektor za simpatizre bijelih. Prema nekim procjenama, očekuje se i koja stotina više navijača našeg prvoligaša koji će ulaznice kupiti preko svojih izvora u Dortmundu. 

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
22:04 14.03.2023.

Ne kužim čemu tolika euforija za tekmu juniora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije