GOTOVO S GRIJANJEM KLUPE

Spursi u siječnju puštaju Niku u Romu ili Sunderland

Niko Kranjčar
tottenhamhotspur.com
30.11.2011.
u 12:38

Ako i ne uspiju kupiti napadača Blackburna Hoiletta, Spursi su navodno spremni pustiti Niku u Sunderland ili Romu za sedam milijuna funti.

Mukama Nike Kranjčara u Tottenhamu u siječnju bi mogao biti kraj. Hrvatski reprezentativac, koji u Spursima uglavnom grije klupu, u sljedećem prijelaznom roku mogao bi u novi klub.

Harry Redknapp, prema pisanju Goal.coma, Blackburnu će ponuditi sedam milijuna funti za napadača Davida Juniora Hoiletta i, ako posao uspije, time otvoriti izlazna vrata Kranjčaru čija je tržišna cijena 6 milijuna i 800 tisuća funti.

– Holiet je jako dobar igrač. Nismo još poslali nikakvu službenu ponudu, ali nam je on u ovom trenutku prioritet – rekao je menadžer Tottenhama.

21-godišnja zvijezda ugovor s Roversima ima do lipnja sljedeće godine i odbija potpisati novi iako mu nude najveći u povijesti kluba, a zainteresirani su još i Newcastle, Stoke te Arsenal.

Ako i ne uspiju kupiti Hoiletta, Spursi su navodno spremni pustiti Niku u Sunderland ili Romu koji su odavno izrazili želju za hrvatskim veznjakom.

Komentara 5

GI
gir111
03:56 01.12.2011.

Al ce da se usrece sa njim SAMO CE IM KILAZU POPRAVIT

Avatar Idler 3
Idler 3
16:54 30.11.2011.

Ako je zdrav i potpuno spreman, može igrat u oba kluba. Roma mu je možda i bolji izbor jer neće imat punu minutažu ali će nastupati redovito !!!

RA
ramon83
22:27 30.11.2011.

ovaj stari lisac redknap neda niki da igra i kad nema balea i van der vaarta. u medjuvremenu je doveo i pienaara, koji isto igra na kranjcarovoj poziciji. cijelo vrijeme je lagao niku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije