PREMIERSHIP

Spursima pobjeda, Modriću i Kranjčaru mjesto u prvih 11

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) and Wolverhampton Wanderers\' Kevin Doyle (right) in action Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
10.09.2011.
u 18:36

Vedran Ćorluka zbog ozljede nije konkurirao za momčad Tottenhama. Roberto Mancini, trener Manchester Cityja, oduzeo je kapetansku vrpcu Carlosu Tevezu, a talijanskog trenera razveselio je Agüero s tri pogotka u 3:0 pobjedi nad Wiganom.

Tottenham je u gostima kod Wolverhamptona osvojio tri boda pobijedivši s 2:0. Cijelu su utakmicu za momčad iz Londona igrali naši reprezentativci Luka Modrić i Niko Kranjčar, a prvi je pogodak u dresu Spursa postigao Emanuel Adebayor, u 67. minuti. Konačnih 2:0 postavio je Defoe deset minuta prije kraja... Argentinac Agüero postigao je hat-trick u domaćoj 3:0 pobjedi Manchester Cityja protiv Wigana! Maradonin zet se, eto, čudesno brzo snašao u novoj sredini i veliko je pojačanje Cityja.

Inače, menadžer Cityja Roberto Mancini uoči utakmice oduzeo je kapetansku vrpcu neodlučnom ("ostajem – odlazim") Carlosu Tevezu i stavio ju je na ruku Davida Companyja. Chelsea je u Sunderlandu slavila 2:1 pobjedu, pogotke za goste iz Londona postigli su Terry (18.) i Sturridge (51.), dok je gol za domaćina zabio Dong-Won u sudačkoj nadoknadi. Chelsein napadač Fernando Torres, eto, opet nije zabio, ali je zato uoči dvoboja kritizirao upravu kluba i suigrače:

- Imamo prestare i prespore igrače u veznom redu, klub mora kupiti mlađe i brže igrače, pa će onda i meni biti lakše – rekao je Torres i ta bi izjava mogla još kako uzburkati strasti na Stamford Bridgeu.

Pogotkom Aršavina u 41. minuti, Arsenal je na Emiratesu svladao Swansea s 1:0 i tako se vratio u život nakon posljednjeg, "vaterpolskog" (2:8) poraza na Old Traffordu... Rezultati 4. kola engleskog prvenstva: Arsenal – Swansea 1:0, Stoke City – Liverpool 1:0, Manchester City – Wigan 3:0, Everton – Aston Villa 2:2, Sunderland – Chelsea 1:2, Wolverhampton – Tottenham 0:2. Poredak: Manchester City 12 bodova, Chelsea 10, Manchester United (3) 9, Stoke City 8, Liverpool, Newcastle (3) i Wolves po 7...

Ključne riječi

Komentara 7

JA
JackRussell
22:22 10.09.2011.

\"David Company\" - vjerujem da taj igrač ne postoji, u Manchester Cityu igra Vincent Kompany.

CU
cupus
22:23 10.09.2011.

Ma naci ce oni do zime par ,terijera a za Luku ce ponuditi jos manje nego prije [zaboravljas da je i Abramovic zid]

Avatar Idler 3
Idler 3
19:28 10.09.2011.

Torres je u pravu, a Luka bi do zime mogel \"narast\" i do 50 milja >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije