POBIJEDIO LIVAKOVIĆA

Sramota Argentinca: Pogledajte što je Martinez učinio s nagradom za najboljeg vratara

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
18.12.2022.
u 21:10

Koliko mu je zapravo stalo do titule najboljeg golmana, Martinez je pokazao nepristojnom gestikulacijom nakon dodjele. Livaković bi nagradu sigurno više cijenio.

Iako se kao o potencijalnim dobitnicima govorilo o Dominiku Livakoviću i Marokancu Bonu, nagradu za najboljeg vratara dobio je argentinsku čuvar mreže Emiliano Martinez (30). Argentinci su zapravo uzeli sve individualne nagrade, osim Zlatne kopačke, koja je pripala Kylianu Mbappeu.

Dominik Livaković i Joško Gvardiol ostali su tako kratkih ruku, a sigurno bi ih više cijenili. Koliko mu je zapravo stalo do titule najboljeg golmana, Martinez je pokazao nepristojnom gestikulacijom nakon dodjele. Evo što je napravio sa Zlatnom rukavicom.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - December 18, 2022 Argentina's Emiliano Martinez after he is awarded the golden glove award during the trophy ceremony REUTERS/Hannah Mckay Photo: HANNAH MCKAY/REUTERS
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS

Argentina je naslov osvojila nakon što je u izvođenju jedanaesteraca bolja bila od dosadašnjih svjetskih prvaka Francuske. Francuzi su, pak, 2018. u finalu porazili vatrene, koji su se ovog puta okitili broncom. 

Komentara 24

FO
fortinaf
21:17 18.12.2022.

Otpad koji nije zaslužio da mu se stavi kravlje zvono oko vrata...

AA
Aaron
21:14 18.12.2022.

Koji klošar. Vidi se tko je uličar

KP
Karlovacko pivo
21:26 18.12.2022.

Šeik je izbacio oči nemože vjerovati dase to događa ali toje stvar kulture

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije