UH, OVO BOLI

Srbi doživjeli debakl uoči Olimpijskih igara, a o potezu na Jokiću još će se pričati

USA Basketball Showcase - United States v Serbia
Foto: AMR ALFIKY/REUTERS
1/4
17.07.2024.
u 20:50

Srbija i SAD sučelit će se i u prvom kolu po skupinama na samim Olimpijskim igrama, i to 28. srpnja. Bit će to prilika za Srbiju da se revanšira za ovaj dosta neugodan poraz

Srpska košarkaška reprezentacija teško je poražena u pripremnoj utakmici za Olimpijske igre od sastava SAD-a, utakmica je završila rezultatom 105:79 za Amerikance. Nakon poraza od Australije, ovaj od SAD-a drugi je na pripremama za OI u tri ogleda. Srbija je utakmicu dobro otvorila, ali kako je susret išao prema kraju tako je američka prednost stalno rasla. U jednom je trenutku bilo i preko 30 razlike za njih.

Dvoboj u Abu Dhabiju nakon prvih 10 minuta bio je na 28:28, ali već na poluvremenu su Amerikanci imali +14. Konačnih 26 poena viška moglo je biti i izraženije za Amerikance, koje neki s pravom nazivaju i novim Dream Teamom. 

Amerikanci su u drugoj četvrtini imali seriju 16:2, a posebno je briljirao Anthony Davis. O jednom njegovom potezu na Nikoli Jokiću još će se dugo pričati. Bila je to blokada, reklo bi se - samo takva. Inače, Srbija i SAD sučelit će se i u prvom kolu po skupinama na samim Olimpijskim igrama, i to 28. srpnja. Bit će to prilika za Srbiju da se revanšira za ovaj dosta neugodan poraz.

 

Komentara 7

CH
che99
21:41 17.07.2024.

jadnog li članka...

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:54 18.07.2024.

Briga me za njih, nego kako je naša košarkaška repka prošla na tim pripremnim utakmicama za Olimpijadu?

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
21:29 17.07.2024.

ne kontam sta i koga boli? prijateljska utakmica, Srbi jos nekompletni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije