POSLAO IM JE PORUKU

Luka Modrić emotivnom objavom dirnuo navijače nakon dugo iščekivanog čina

Luka Modric file photo
Foto: Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
1/3
17.07.2024.
u 16:39

Bilo kako bilo, Luka će imati priliku srušiti još koji rekord s Real Madridom, s kojim već ima pet Liga prvaka, pet Svjetskih klupskih prvenstava, četiri europska Superkupa, četiri Lige, dva Kupa kralja i pet španjolskih Superkupova. Dosad je odigrao 532 utakmice i zabio 39 golova

Govorkanja koja se mjesecima povlače po medijima konačno su i službeno potvrđena – Luka Modrić potpisao je novi ugovor s Real Madridom i to do 2025. godine. Kapetan Hrvatske tako će u momčadi europskog prvaka provesti još najmanje jednu sezonu, iako će mu ta najvjerojatnije biti posljednja. Real je informacije objavio na svom Instagram profilu, a navijači su bili oduševljeni, sudeći po komentarima u kojima, među ostalim, pišu da je “Luka Modrić čaroban, vrhunski igrač”.

– Modrić je već neko vrijeme razmišljao o svojoj budućnosti, a na stolu je bilo dosta ponuda, među kojima je i ona iz zagrebačkog Dinama. Lani ga je Arabija mamila sa 100 milijuna eura, ali Hrvatu je uvijek prioritet bio nastavak u Real Madridu. Modrić je osjetio da bi mogao biti važan za momčad. I premda je istina da ove sezone nije igrao onoliko koliko je očekivao, pokazao je, pogotovo u posljednjoj dionici, da je i dalje kapitalac Madriđana - objavila je španjolska Marca.

VIDEO: Real Madrid objavio: Luka Modrić potpisao je novi ugovor, on je naš kapetan

Luka će u rujnu navršiti 39 godina, ali i dalje je važan kotačić momčadi. Bit će mu to 13. sezona u bijelom dresu nakon što je u ljeto 2012. stigao u Madrid. Podsjetimo, klub je krajem prošle sezone napustio Toni Kroos pa su navijači zadovoljni što je ovim Modrićevim potpisom izbjegnut bolni dvostruki oproštaj.

Bilo kako bilo, Luka će imati priliku srušiti još koji rekord s Real Madridom, s kojim već ima pet Liga prvaka, pet Svjetskih klupskih prvenstava, četiri europska Superkupa, četiri Lige, dva Kupa kralja i pet španjolskih Superkupova. Dosad je odigrao 532 utakmice i zabio 39 golova. 

Inače, Luka Modrić se nakon objave o produljenju ugovora s Realom oglasio i na svom Instagramu. Objavio je fotografiju s dresom na kojem je njegovo prezime i broj 2025., a u captionu je napisao: "Moj dom. Moj klub. Sretan sam što ću i dalje igrati za najbolji klub na svijetu. Hala Madrid."

Luka Modric file photo
1/4
Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
18:26 17.07.2024.

Pozdravio bih autoricu članka i upozorio je da Luka ima šest(6) osvojenih liga prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije