DRUGI NASTAVAK: MILOJKO PANTIĆ

'Srbi su kupili plasman na SP, a zna se tko je stvorio Hrvatsku. Najveći s ovih prostora je Novak'

Zagreb: Milojko Pantić, televizijski komentator
Josip Regovic/PIXSELL
28.01.2023.
u 22:15

Miljan Miljanić bio je nogometni filozof. Biće Mladinić bio je revolucionar, da ne govorim o Tomislavu Iviću... Ćiro Blažević je trener svih trenera. Zaljubljen sam u njega, to priznajem. Ne postoji čovjek koji toliko voli ljude kao Ćiro. On ima viziju i sposobnost motivacije na svjetskoj razini. Dulje vrijeme bori se s bolešću. Ćiro, majstore, pozdravljam te, ti si nogometni bog..

Komentara 18

DU
Deleted user
09:01 29.01.2023.

Novak ovo, novak ono. Tip je potpuno nesimpatican i potpuno povjesno nebitan. Najveci od svih s ovih prostora je moj tata.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:21 28.01.2023.

Da Malo usporite s tom ljubavi prema srbiji????

CE
centirion
05:23 29.01.2023.

Budimo samo dobri susjedi ! A poštedi nas svoje ljubavi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?