HVALI SINA

Srđan Đoković: Srbin je najbolji sportaš svih vremena, zapamtite i izgovorite to!

Beograd: Novak Đoković srušio rekord, 311. tjedana je na prvom mjestu ATP ljestvice
Antonio Ahel
08.11.2021.
u 08:14

- Oduševljen sam, kao i ogromna većina svijeta. Cijeli slobodarski svijet se raduje pobjedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji tenisač i sportaš ikada - rekao je Srđan Đoković

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković po sedmi je put u karijeri osvojio ATP turnir iz serije "Masters 1000" u pariškoj dvorani Bercy, on je u finalu nadigrao drugog igrača svijeta Rusa Danila Medvedeva sa 4-6, 6-3, 6-3.

Za Đokovića je ovo ukupno 37. naslov na turnirima iz serije "Masters 1000" čime se samostalno izdvojio na vrhu u toj kategoriji, dosada su on i Španjolac Rafael Nadal dijelili prvo mjesto sa po 36 naslova.

Srpskom igraču, koji je još u subotu osigurao "broj 1" na ATP ljestvici na kraju godine, ovo je ukupno 86. osvojeni turnir u karijeri.

A oglasio se i Đokovićev otac Srđan koji je presretan zbog ovoga uspjeha.

- Oduševljen sam, kao i ogromna većina svijeta. Cijeli slobodarski svijet se raduje pobjedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji tenisač i sportaš ikada - rekao je Srđan Đoković za Sport Klub pa naglasio:

- Zapamtite i izgovorite to. Potekao iz Srbije, najbolji sportaš ikada. To se sada dogodilo i tko zna hoće li ikada više!

Zatim je nastavio:

- Riječi više nisu dovoljne za to što Novak čini za obitelj i svoj narod. Pronio je slavu Srbije i srpskog naroda u svijetu. Postali smo cijenjeni i poštovani, nismo takvi kakvi su nas smatrali posljednjih desetljeća. Nemoguće je da netko s takvom karizmom i sportskim držanjem potekne iz nekog drugog naroda. Srbijo, hvali Novaka, jer riječi više nisu dovoljne! I kada Novak ode, uvijek će biti najbolji svih vremena!

Komentara 16

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:22 08.11.2021.

Ja se ne radujem. Uvijek s presretan kad Servi izgube.

DU
Deleted user
08:42 08.11.2021.

A tenis je neki ultimativni i najtezi sport. A djokovic je jedan od najtrofejnih tenisaca ,a ne najbolji sportas uopce i k tome jos dodati Srbin sto je za ovu megalomaniju totalno irelevantno.

MO
moreplovac
08:49 08.11.2021.

Novak jest najbolji tenisač, jedan od najbolji sportaša svih vremena, ali tata Srđan je totalno prolupao. Valjda od sreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije