Bez kapetana

Srđan Andrić nakon AEK-a propušta i Anderlecht

Srđan Andrić
Miranda Cikotić
29.09.2010.
u 11:40

Nema opet kapetana u momčadi, Srđan Andrić ne trenira i Stanko Poklepović na njegove usluge ne može računati ni u 2. kolu Europske lige.

Zbog ozljede skočnoga zgloba propustio je utakmicu s AEK-om, imao je trenažni test uoči tog dvoboja, ali ga nije prošao, a neće ga biti ni u susretu s Anderlechtom. U nezgodnom trenutku Hajduk je ostao bez Andrića, propustio je važne utakmice, a kako stvari stoje, bit će na raspolaganju tek nakon reprezentativne stanke u listopadu.

Srećom za Hajduk, svi su ostali zdravi, uz Andrića nedostaje jedino Marijan Buljat, koji se oporavlja od prijeloma noge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije